Részecskeméret- és alak analizátor

A Retsch Technology cég kiváló minőségű optikai rendszereket kínál részecskék méretének és alakjának elemzésére. Ezeket a rendszereket számos iparágban alkalmazzák a gyártás- és minőségellenőrzés szolgálatában ill. a kutatás-fejlesztés területén. Retsch Technology részecskeanalizátorok különböző mérési elvek alapján működnek és lefedik a 0,3 nm - 30 mm mérettartományt.
  • A Horiba készülékek a lézerfény szórását elemezve mérik a finom porokat, szuszpenziókat, emulziókat és kollodiális anyagokat.
  • A CAMSIZER a digitális képfeldolgozás elvén működő egyik legsikeresebb készülék a részecskeeloszlások nagyfelbontású méréséhez. Új távlatokat nyit a száraz porok és granulátumok alakjának vizsgálatában.
Az összes készülék innovatív technológiát képvisel és termékkörében a legnagyobb teljesítményt nyújtók közé tartozik. A felhasználói igények megbecsülése fontosságát bizonyítja a hardver és szoftver folyamatos továbbfejlesztése. A berendezések automatizálhatók és online csatlakoztathatók az egyre növekvő analitikai és eljárástechnikai igények kielégítésére.