Legfrissebb újdonságok

CAMSIZER P4 - Itt az új generáció

Új funkciók - nagyobb teljesítmény

Az új CAMSIZER® P4 készülék a részecskeméret és részecskealak dinamikus képfeldolgozással történő meghatározására szolgáló bevált CAMSIZER® rendszer következetes továbbfejlesztése. Az egyedülálló 2-kamera-technológia nagyobb teljesítmnényt és bővített funkciókat biztosít az új készülékgenerációnak.

Nagyobb felbontású és gyorsabb kamerák, erősebb fényforrás és új szoftverfunkciók különböztetik meg a CAMSIZER® P4 készüléket az elődjétől. Ezáltal a mérés még gyorsabb, a méréstartomány még szélesebb lett. Különösen a kis részecskék esetén biztosítja a nagyobb felbontás e részecskék és alakjuk pontosabb felismerését.

A hardver mellett a szoftver is megújult. További kiértékelési lehetőségeket kínál most már, pl. az összes részecske egyedi képének adatbankba történő eltárolását vagy a mérési eredmények 3-dimenziós megjelenítését als Scatterplot "3D Cloud" formájában. Ehhez jönnek még a részecskék szögletességét ill. kerekségét kiértékelő új alakparaméterek.
Az olyan bevált funkciók viszont, mint a bizonylatolt kalibrálólemez, a mérőcella automatikus levegőátöblítése és az adagolótölcsér magasságának automatikus beállítása mind megmaradtak az új CAMSIZER® P4 készülékben is. A mérési eredmények tartós üzemmenet esetén is megbízhatóak és az eddig szitaelemzéssel kapott eredmények pontosan reprodukálhatók.

Előnyök:

  • A nagyobb felbontású kamerák és objektívek a részecskeméret és részecskealak pontosabb mérését teszik lehetővé 20 µm mérettől kezdve
  • A gyorsabb hardver és szoftver másodpercenként több részecskét és az egyes részecskékről több adatot képes megmérni.
  • 3D-Cloud: a részecskealak egyszerű megítélése a mérési paraméterek 3-dimenziós megjelenítése alapján
  • Részecskekönyvtár: az egyes részecskék képeinek közvetlen eltárolása és az új részecskekönyvtár kényelmes használata


Töltse le itt a termékismertetőt!

Vissza az Újdonságok lapra